28.04.18

• 19:00-23:00 Danseaften
    Kimbrer Kroen

Danseaften til musik af Svend Bisgaard, Blære.

Alle er velkomne.

29.04.18

• 10:00-12:00 Familiespejd
    Løgstørvej 57,9600 Aars

Familiespejd er grenen for de yngste spejdere. Spejderne er fra 3 – 6 år.

Grenen kaldes for familiespejd, da spejderne går til spejder sammen med deres forældre eller bedsteforældre. Spejderaktiviteterne er tilpasset aldersgruppen 3 - 6 år, men yngre søskende er også meget velkomne.

Som familiespejder vil man få spændende oplevelser i naturen, sammen med andre spejdere. Spejderne skal lære at samarbejde og respektere hinanden og til det bruger vi de mange muligheder som naturen giver. Spejderne udvikler et kammeratskab, som kan følge dem i mange år fremover.

Forældrene er med til at støtte spejderne i alle aktiviteter og får der igennem tid sammen med egne børn og de andre familier.

Aktiviteterne vil foregå ude og derfor er det en god ide at have tøj på efter vejret.

Møderne vil begynde med at flaget hejses.

Herefter går vi i gang med aktiviteterne som kan være mange såsom; hvad gemmer der sig i jordbunden af insekter? - hvilke planter kan spises? - hvordan tænder du et bål? – madlavning på bål – hvilke dyr lever i naturen og hvad spiser de? - vi bygger huler, tager på tur m.v.

Udover dette kan aktiviteterne også være små lege og samarbejdsøvelser.

Aktiviteterne vil være praksis-aktiviteter, hvor spejderne kan undersøge, røre/mærke ved, se og holde ved, bruge krop og hænder.

Vi har næsten altid et bål tændt – hvor der vil være mulighed for noget varmt at drikke. Så medbring eget krus.

Møderne afsluttes med at vi tager flaget ned.

Lise Aslak Jensen

Fritidskonsulent

Email: liaj@vesthimmerland.dk

tlf: 99 66 84 06

Else G. Andersen

Administrativ medarbejder

Email: ega@vesthimmerland.dk

tlf: 99 66 84 04

Så er foreningsportalen online!

27.01.2016

Foreningsportalen er et opslagsværk, hvor alle foreninger i Vesthimmerlands Kommune har mulighed for at præsentere sig. Her kan nuværende og nye borgere se, hvilke foreninger og aktiviteter der er, dér hvor de bor – uanset om det er idræt, spejdere, frivilligt socialt arbejde, patientforeninger, borgerforeninger eller helt andre aktiviteter.

Desuden vil Vesthimmerlands Kommune fremover mere aktivt anvende jeres kontaktoplysninger på foreningsportalen til at målrette aktuel information fra Vesthimmerlands Kommune til din forening.

Der er sendt en mail til alle forninger med oplysninger vedrørende login og opdatering af foreningsoplysninger, har I ikke modtaget mailen kan I kantakte Kultur og Fritid  på liaj@vesthimmerland.dk eller på telefon 99 66 84 06.

Vesthimmerland Kommune

Vestre Boulevard 7