26.11.17

• 14:00-16:00 Julearrangement
    Louns-Alstrup skole

Julehygge i Louns Beboerforening d. 26. Nov. kl. 14

Alle medlemmer af Louns Beboerforening inviteres til julehygge med gløgg og æbleskiver på Louns-Alstrup skole, Hesselvej 37. Der serveres også te og kaffe.

Udover julehyggen er der mulighed for at komme med ideer til kommende aktiviteter i Louns Beboerforening. Det er altid rart for bestyrelsen at have en god idebank med ønsker og ideer at vælge ud fra, når årets arbejde skal planlægges

...

Man er også velkommen til at medbringe juleklip, håndarbejde eller lignende.
    HUSK selv at medbringe service, kopper m.m.

Det er gratis at deltage, men af hensyn til indkøb skal man sende sin tilmelding med oplysning om navn, adresse i Louns og antal personer til:

lounsbeboerforening@gmail.com

Skulle man endnu ikke være medlem i Louns Beboerforening, så kan man endnu nå at melde sig ind og nå at være med til dette arrangement

Lise Aslak Jensen

Fritidskonsulent

Email: liaj@vesthimmerland.dk

tlf: 99 66 84 06

Else G. Andersen

Administrativ medarbejder

Email: ega@vesthimmerland.dk

tlf: 99 66 84 04

Så er foreningsportalen online!

27.01.2016

Foreningsportalen er et opslagsværk, hvor alle foreninger i Vesthimmerlands Kommune har mulighed for at præsentere sig. Her kan nuværende og nye borgere se, hvilke foreninger og aktiviteter der er, dér hvor de bor – uanset om det er idræt, spejdere, frivilligt socialt arbejde, patientforeninger, borgerforeninger eller helt andre aktiviteter.

Desuden vil Vesthimmerlands Kommune fremover mere aktivt anvende jeres kontaktoplysninger på foreningsportalen til at målrette aktuel information fra Vesthimmerlands Kommune til din forening.

Der er sendt en mail til alle forninger med oplysninger vedrørende login og opdatering af foreningsoplysninger, har I ikke modtaget mailen kan I kantakte Kultur og Fritid  på liaj@vesthimmerland.dk eller på telefon 99 66 84 06.

Vesthimmerland Kommune

Vestre Boulevard 7