Indstillinger til Frititidspris, DGI Ungleder og Idrætsambassadører

23.06.2022

Hvem fortjener et ekstra klap på skulderen?
Vesthimmerlands Kommunes frivillige indenfor fritidsområdet skal selvfølgelig anerkendes med uddeling af en række priser! Men hvem skal modtage priserne i år?
Det kan du være med til at bestemme!

• Fritidsprisen gives til personer, som har gjort en stor indsats indenfor fritidslivet i Vesthimmerland.
  • DGI Nordjyllands Unglederpris gives til en ung træner eller leder mellem 13 og 17 år, som har vist stor gejst, gå-på-mod og ansvar.
  • I idrætsforeningerne er der hvert år rigtig mange medlemmer, som gør sig bemærket ved de jyske, danske eller udenlandske mesterskaber – de er vores allesammens Idrætsambassadører, som vi også ønsker at hædre.

Du kan læse mere om priserne og sende din indstilling via Vesthimmerlands Kommunes hjemmeside

Fristen for indstilling af kandidater til Fritidsprisen og DGI Nordjyllands Unglenderpris er den 31. august og fristen for indstilling af kandidater til idrætsambassadører er den 25. september.

I år uddeles priserne i forbindelse med Fritidsfestivalen i uge 39.