Kassereraften 2021

19.01.2021

Vi forventer ikke, at restriktionerne lempes så den årlige kassereraften kan afholdes fysisk. Derfor inviterer vi i år til kassereraften virtuelt.

Der afholdes i år to kassereraftener; én målrettet spejdere og uniformerede korps, og én målrettet øvrige folkeoplysende foreninger. Kassereraftenerne afholdes mandag den 15. februar (spejdere og uniformerede korps) og torsdag den 18. februar 2021 (øvrige folkeoplysende foreninger). Begge med start kl. 16.30.

Tilmelding sker til enten Thomas Hvarre Primdahl på tpri@vesthimmerland.dk / 9966 8406 eller Else G. Andersen på ega@vesthimmerland.dk / 9966 8404.
Ved tilmelding skal der oplyses navn, forening og mailadresse. Vær opmærksom på, at hvis der tilmeldes flere personer, skal der oplyses navn og mailadresse på alle personer som tilmeldes.
Forud for kassereraftenen vil de tilmeldte modtage et link til at tilgå arrangementet.