FDF Vester Hornum

 

 

Beskrivelse

 

Vi giver børn og unge et ståsted
FDF er en børne- og ungdomsorganisation, med voksne der har noget på hjerte.

Kernen i FDF er fællesskabet, både for børn og voksne. Det at lege, hygge, grine og tale sammen, og at blive mødt med respekt uanset baggrund, alder eller evner. Vi tror på potentialet i hvert enkelt menneske, og det præger den måde, vi er sammen på.

I FDF vil vi gerne inspirere børn til at tænke kreativt og bruge fantasien. Gennem leg, rollespil og opfinderi udfordrer vi os selv, og den verden vi lever i. Derudover kan de konkrete aktiviteter variere fra kreds til kreds, men musik, leg og friluftsliv udgør ofte den røde tråd.

I FDF møder børn og unge engagerede voksne, der har en holdning til livet. FDF bygger på et kristent livssyn, og vi forsøger at formidle de kristne fortællinger og værdier på en måde, der er relevant for moderne børn, unge og voksne. Det er værdier som for eksempel tolerance, tilgivelse og næstekærlighed. Det er dog ikke et krav, at man tror på Gud, for at gå til FDF. Det er vigtigt for os, at der både er plads til tro og tvivl.

FDF et godt afsæt i livet. Mange FDFere har fået stærke sociale kompetencer i FDF, har lært at tænke ud af boksen, og har sans for at vælge til og fra overfor de vigtige ting i livet. FDF giver børn og unge en ballast og et ståsted at møde verden fra.

FDF møder vi børn og unge med et kristent livs- og menneskesyn, der viser, at vi som mennesker er skabt til fællesskab og er ligeværdige uanset baggrund. Aktiviteterne i FDF er mangfoldige. 

 

Kontaktpersoner

 • Formand
  Rasmus Hauge Madsen
  Præstegårdsvej 1
  131
  9640
  Farsø
  40 11 25 41
 • Kasserer
  Henrik Petersen
  Gatten Møllevej 84
  131
  9640
  Farsø
  29 29 13 87

Stamoplysninger

FDF Vester Hornum

9640 Farsø

Hyllebjergvej 10

CVR nr.: 31951062

Hjemmeside: 

Profil sidst opdateret: 04-01-2023 11:47:24

Kontaktperson

Kontaktmail: 
hp@fdf.dk
Tlf.: 
29291387

Kort