Venstre i Vesthimmerland

Venstre

Som vælger har du mulighed for direkte kontakt til politikere hele vejen i byråd, regionsråd, Folketinget og Europa Parlamentet.

Venstre har lokale vælgerforeninger i de 4 byer Aalestrup, Farsø, Løgstør og Aars. Som medlem har du mulighed for at møde politikerne, være med til at udstikke retningslinjerne for politikken, og være med til at udpege kandidaterne til stemmesedlen ved næste valg.

Vælgerforeningerne samles i Kommuneforeningen, når det drejer sig om byrådet.
Vælgerforeningerne samles i Kredsforeningen, når det drejer sig om Folketinget
Vælgerforeningerne samles i Regionsforeningen, når det drejer sig om regionsrådet og Europa Parlamentet (der er sammenfald mellem region og storkreds i Nordjylland)

Du har som medlem direkte stemmeret ved opstillingsmøderne på alle 4 niveuaer!

Vælgerforeningerne har løbende kontakt med kandidater og politikere.
Vælgerforeningerne er selvfølgelig aktive, når der er valg, men der sker næsten lige så meget imellem valgene - der er det blot kun medlemmerne, som oplever det.

Vil du også have indflydelse? https://www.venstre.dk/bliv-aktiv eller formand@venstreivesthimmerland.dk

Læs mere på www.venstreivesthimmerland.dk eller www.facebook.com/VenstreVesthimmerland

Venstre i Vesthimmerland

Mejsevej 8