Tvebjergs Venner

TVEBJERGS VENNER er en interessegruppe med en styregruppe

1.       Navn og hjemsted

Gruppens navn er Tvebjergs venner

Hjemsted er Vesthimmerlands Kommune

2.       Gruppens formål

Gruppens formål er støtte til og indsats for bevarelse og vedligehold af det offentlige område mellem Roldvej og Gislumvej langs med Herredsbækken.

Formålet skal uafhængigt af andre interesser tjene til de lokale borgere og brugeres interesse.

Gruppens virksomhed er almennyttigt og åben for enhver, der tilslutter sig Gruppens formål.

3.       Gruppens medlemskab af organisationer m.v.

Gruppen er uafhængig af andre sammenslutninger.

Gruppen kan ikke tilslutte sig andre sammenslutninger, hverken politiske, grundejerforeninger, miljøorganisationer eller andre sammenslutninger.

4.       Medlemskreds og kontingent

Som medlem kan optages enhver person samt byens børnehaver og skolefritidsordninger, med interesse for, og som er brugere af området.

Der betales ikke medlemskontingent. Eventuelle omkostninger må bæres af det enkelte medlem, eller der kan ved større omkostninger søges om økonomisk hjælp hos relevante parter, såsom almene fonde eller lignende.

Om muligt holdes nødvendige styregruppemøder på skift hos styregruppemedlemmerne.

Tvebjergs Venner

Hans Egedesvej 36