VU Vesthimmerland

VU i Vesthimmerland er en lokal VU-forening, som har hjemme i Vesthimmerlands Kommune.

Vi er en mellemstor forening, som holder nogle forskellige arrangementer for vores medlemmer, hvor vi blandt andet har haft flere af VU’s ordførere ude og fortælle om deres områder. Vi har et godt samarbejde med vores lokale Venstre-forening, hvilket øger antallet af arrangementer, man kan gøre brug af. Der er muligheder i foreningen, både hvis du er interesseret i at blive aktivt medlem og hjælpe med planlægning af arrangementer og andet, hvis du har lyst til at deltage i lokale arrangementer eller hvis du bare har lyst til at støtte den liberale sag uden at deltage aktivt i møder og arrangementer.

Hvis du vil høre mere om vores forening, kan du kontakte bestyrelsen på www.facebook.com/VU.Vesthimmerland/

VU Vesthimmerland

Kirkevej 4, Hornum