Kassereraftener den 24. februar og 10. marts 2020

05.02.2020

Kultur og Fritid inviterer til kasserer-/foreningsaftener.

For frivillige folkeoplysende foreninger i Vesthimmerlands Kommune

• Mandag den 24. februar 2020 på Aars Rådhus kl. 17 - 19 (tilmelding til tpri@vesthimmerland.dk / 9966 8406 senest 17. februar kl. 12)
  • Tirsdag den 10. marts 2020 på Administrationsbygningen i Løgstør kl. 18 - 20 (tilmelding til ega@vesthimmerland.dk / 9966 8404 senest 3. marts kl. 12)

Kultur og Fritid vil være vært for lidt let forplejning.

Kurset henvender sig til alle kasserer, nye som erfarne, samt andre forenings-/bestyrelsesmedlemmer som indberetter tilskud.
Du vil få kendskab til de typer af tilskud, foreningen kan søge om, samt en gennemgang af, hvordan du indberetter elektronisk. Der vil desuden blive orienteret om ændringer på foreningsområdet.

Kurserne vil tage udgangspunkt i følgende overskrifter

• Generelt om Kultur og Fritid og foreningernes årshjul i Vesthimmerlands Kommune
  • Winkas/foreningsportalen
  • BDO's analyse af lokaletilskudsområdet: Kort om resultatet af analysen
  • Fritidspas

Der vil løbende være god mulighed for at stille spørgsmål og tage udgangspunkt i praktiske eksempler.

Af hensyn til forplejning er tilmelding nødvendig (se ovenfor). Det er numligt at tilmelde op til 2 personer pr. forening.

Det er gratis at deltage.

Kultur og Fritid
Vesthimmerlands Kommune