AARSEGNENS JAGTFORENING

Blev stiftet d. 13. marts 1933 og er stadig en aktiv og alsidig forening med aktiviteter indenfor jagt, flugtskydning, riffelskydning og hundetræning.

Aarsegnens Jagtforening driver jagt på kommunens arealer, samt en del af Aars Skov,
hvor foreningens medlemmer kan deltage i jagt og revir pleje.

Flugtskydningen foregår på foreningens baner i Tolstrup på Plantagevej 8b, hvor foreningens klubhus også ligger.
hvorefter der skydes onsdag aften indtil udgangen af september måned.

Riffelen indskydes på hjemmeværnets bane i Tolstrup i løbet foråret, så du er sikker på hånden til bukke premieren.

Hundetræning for hvalpe og øvede hunde starter i januar - Februar ved arealerne omkring klubhuset, hvor den grundlæggende lydighed indlæres.
I løbet af foråret skal hundene lærer de grundlæggende jagt relaterede ting, samt at apportere på land og i vand og sporsøgning.

Plantagevej 8b

Profil sidst opdateret: 08-12-2019 21:21:42