Blære Idrætsforening

Blære Idrætsforening har eksisteret i 72 år her i 2016. Det har været 72 år fulde af liv, glæde og aktivitet. I sæsonen 2015 var der ca. 425 der benyttede sig af en af vores mange aktivitets tilbud og der er ca. 50 frivillige trænere og ledere tilknyttet foreningen.

I Blære IF kan der dyrkes gymnastik, stolegymnastik, håndbold, krocket, petanque, folkedans, Bugg dans, teater, bold og leg, badminton, Nyt Nyt (aktivitet for de unge), pilates samt svømning.

Vi er hjemmehørende på Gl.Blærevej 48. Her har vi et dejligt klubhus, petanque anlæg, krocketbaner, krolfbane, strandvolley-/håndboldbane, multibane samt en naturlegeplads med 2 bålpladser og shelters. Om vinteren har vi aktiviteter i Aars Svømmehal, Hornum Hallen samt Blære Multicenter.

Hvert år i uge 30 afholder vi den årlige idrætsuge med forskellige aktiviteter hele ugen.

I efterhånden mange år har vi haft en venskabsklub i Norge - Holum IF. Vi besøger dem i ulige år, og vi får besøg af dem i lige år.

Yderligere omlysninger om Blære - et stærkt engageret landsbysamfund - kan findes på www.blaere.dk

Blære Idrætsforening

Gl. Blærevej 48