Rammen

 

 

Beskrivelse

 

Malergruppen RAMMEN blev oprettet i Aars i 2007 af en flok entusiastiske amatørmalere. Der er ingen egentlig undervisning, men vi snakker om det, vi har gang i. Giver og modtager "gode råd", hvis man har bedt om det.

 

Nogle gange om året afholder vi malekurser, kurser i Raku, ligesom vi af og til tager på udflugt for at blive inspireret.

 

Vi afholder udstillinger og udstiller vore arbejder, hvor vi har truffet aftaler.

 

Vi låner en nøgle til HUSET mod at betale 30 kr. i depositum. Så kan vi komme og gå, som vi vil.

 

For A-medlemmer, der pt. betaler 300 kr. i halvårligt kontingent, er der en fast plads med et lille skuffeskab og plads til staffeli til rådighed. Endvidere en opslagstavle med plads til tegninger/billeder.

 

For B-medlemmer, der pt. betaler 150 kr. i halvårligt kontingent, er der ingen fast plads, men altid en ledig bordplads samt en hylde til småting.

 

Vi har plads til flere medlemmer og flere forskellige kreative aktiviteter.

 

Der er ingen mødetvang, men vore faste mødedage er mandage og onsdage kl. 14.00 til 16.00. Derudover kommer og går vi, som det passer os.

 

Det sociale har stor betydning for os. Der er altid fælles kaffepause, hvor alt kan komme til diskussion. Man bestemmer selv, om pausen skal være kort eller lang.

 

I 2014 flyttede vi i de nuværende lokaler, en tidligere børnehave i Vester Hornum. I den anden ende af "HUSET" har Vesthimmerlands Biavlerforening til huse.

 

På foreningens hjemmeside www.rammen-aars.dk ses udpluk af medlemmernes arbejder samt hvilke aktiviteter, der er planlagt.

 

Foreningens formand: Preben A. Lauritsen

mobil: 5227 0066

mail: info@pl-foto.dk

 

Foreningens kasserer Lillian Madsen

mobil: 4049 5550

mail: lillian@Madsen.mail.com

Kontaktpersoner

Stamoplysninger

Rammen

9640 Farsø

Hovedgaden 29

CVR nr.: 39478250

Hjemmeside: 

Profil sidst opdateret: 17-10-2019 17:18:21

Kontaktperson

Kontaktmail: 
info@pl-foto.dk
Tlf.: 
52270066

Kort