Opret ny forening

I forbindelse med oprettelse af jeres forening på Vesthimmerlands Kommunens foreningsportal, skal I oplyse en række forskellige ting.
En række af oplysningerne er obligatoriske, men dette justeres alt efter, hvilke foreningstype I er.

Alle oplysninger under Foreningsoplysninger, Kontaktoplysninger og navn på formand og kasserer vil blive synlige på foreningsportalen.
I vælger selv om formandens og kassererens telefonnummer og mail skal være synlige.

I forbindelse med persondataforordningen, som trådte i kraft den 25. maj 2018, skal Vesthimmerlands Kommune op, hvordan vi de data,
som angiver vedr. foreningen og dennes kontaktpersoner.

I kan i Vesthimmerlands Kommunes foreningsportal - behandling og anvendelse af data læse mere om, hvordan jeres databehandles.
Husk at give et eksemplar til til formand, kasserer og kontaktperson, så de er orienteret,

• *
  • Hvis i ikke har et CVR-nr, skal i skrive "00000000".*